0 producten € 0,00
a9 stickers

A9 stickers drukken en printen

U bent op zoek naar A9 stickers? Met de afmeting van 3,7 x 5,2 cm is het één van de kleinste standaard formaten voor drukwerk. Zo klein dat de ‘normale’ stickers niet netjes op maat gesneden kunnen worden. Deze stickers worden tot en met het formaat A8 aangeboden. Voor de echt kleine stickers zijn stickers op rol een goede optie. Deze stickers zijn gemakkelijk van de backing, de rol, te halen. Met de stickers op rol kunt u alle kanten op, ook als het gaat om het materiaal: van papier tot stevige kunststof stickers.

A9 etiketten

Wilt u de stickers als etiket of enkel binnen gebruiken? In dat geval is een sticker op papier een goede opties. Het materiaal is gecoat, wat maakt dat het materiaal niet goed beschrijfbaar is. Ideaal voor bijvoorbeeld prijsstickers of productlabels. U kiest eenvoudig uit glanzend of mat papier. Of zelfs op een luxe zilveren papier. Wilt u echt opvallen? Met één van de fluor papieren (oranje, geel, groen, rood) bent u niet meer te missen.


PVC stickers op A9 formaat

Gaat u voor de PVC stickers? Dan ontvangt u een sticker die water- en krasbestendig is. Een sticker dus die tegen een stootje kan. Bij het materiaal PVC heeft u de keuze uit vier verschillende varianten: mat, glans, transparant glans of transparant mat. De stickers zijn niet goed beschrijfbaar. Bij de transparante versies zal wit niet meegedrukt worden. Wat wit is in het ontwerp, zal dus uiteindelijk transparant worden.

Kleine stickers op rol

Er zijn maar liefst 34 verschillende formaten waarop u uw stickers op rol kunt bestellen. Niet alleen standaard vierkant of rechthoekig, maar ook in afwijkende vormen als rond, ovaal en driehoekig. Zo vindt u eenvoudig een sticker die bij uw wensen aansluit. Gaat u de sticker machinaal gebruiken? Dan is de rolafwikkeling van de sticker belangrijk. Bij Reclameland kiest u eenvoudig één van de vier verschillende rolafwikkelingen die bij u past.

Losse A9 stickers

Zijn stickers op rol geen optie voor u? Dan kunnen de stickers op het A9 formaat onder de kleine stickers ook als eigen formaat besteld worden. Bij het formaat vult u 53 x 37 mm in. Zo ontvangt u alsnog de stickers op het formaat waar u naar op zoek bent. Met de ruime keuze uit verschillende materialen, vindt u altijd een geschikte sticker voor u. Zo kiest u voor een indoor sticker voor etiketten, een outdoorsticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en de magneet sticker en statische sticker zijn geschikt voor tijdelijk gebruikt. Zo stelt iedereen snel en eenvoudig de perfecte sticker samen!