0 producten € 0,00

Muts bedrukken met logo, tekst of naam

  • Keuze uit 3 verschillende mutsen
  • 12 kleuren beschikbaar
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.

muts bedrukken

Kies een soort muts:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Muts borduren met eigen ontwerp

muts laten bedrukken

Bestel bij Reclameland voordelig mutsen met uw eigen bedrukking. Uw ontwerp wordt op de muts geborduurd. Zo geniet u langere tijd van een hoogwaardige bedrukking! U kunt bij Reclameland kiezen uit maar liefst 3 verschillende soorten mutsen. Denk aan een muts met logo, tekst of een naam.

Soorten mutsen: van beanie tot muts met pompon

De basic muts is een beanie muts en verkrijgbaar in 6 kleuren: wit, zwart, lichtgrijs, navy blue, royal blue en rood. De muts is gemaakt van 100% polyacryl. Wilt u liever een traditionele muts bedrukken? Ga dan voor onze klassieke muts. De klassieke muts is gemaakt van soft touch polyacryl en heeft een traditioneel model. De klassieke muts is te bestellen in het zwart, antraciet grijs, navy blue, rood, grijs gespikkeld, groen of bordeaux. Of kies voor onze muts met pompon! Deze muts is te bestellen in 3 kleuren (antraciet grijs, navy blue en rood) en heeft een speelse pompon bovenop.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gepersonaliseerde muts borduren

Uw ontwerp wordt op de voorzijde van de muts - op de omslag - geborduurd. Het maximale formaat wat u kunt borduren verschilt per model muts. Kiest u voor een basic muts? Dan kunt u een bestand aanleveren met een formaat van maximaal 10 x 5 cm. De klassieke, reflecterende en pomponmuts hebben een borduurvlak van maximaal 8 x 3 cm. Genoeg ruimte voor uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of eigen naam!

Bestanden aanleveren voor muts bedrukken

Voor het aanleveren van een drukbestand voor geborduurde mutsen heeft u een grafisch programma nodig. We hebben namelijk voor het borduren een vector bestand nodig, opgebouwd uit Pantone C (PMS Coated) kleuren. Bent u niet in het bezit van een grafisch programma, maar wilt u wel graag mutsen bestellen met een eigen bedrukking? Neem dan contact op met onze ontwerp afdeling. Onze ontwerpers kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Wij vragen voor het borduren van mutsen om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C (PMS coated) kleuren. Een bestand met RGB of CMYK kleuren is niet geschikt voor mutsen. Wit is geen standaard PMS kleur. Gebruikt u wit in uw ontwerp? Zorg ervoor dat de witte delen in uw drukbestand ook als steunkleur zijn gedefinieerd en geef deze de naam WHITE. Ook handig om te weten: de juiste benaming van de kleur zwart is 'Pantone Neutral Black C'. Om het makkelijker maken om een bestand aan te leveren voor de mutsen, hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Het is mogelijk om maximaal 12 verschillende PMS kleuren per motief te gebruiken.
  • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden. Zet daarnaast de kleurwaarde van de steunkleuren altijd op 100%.
  • Gebruik een minimale lijndikte van 5,5 pt (2 mm) en een tekengrootte van minimaal 10 mm.
  • Zorg ervoor dat tekens geconverteerd zijn naar paden (rondingen).
  • Het is van belang dat de spelling van de steunkleuren correct is. Een juiste benaming is bijvoorbeeld: Pantone 359 C.
  • Goed om te weten: ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.