0 producten € 0,00

A3 sticker drukken en printen

  • Verschillende materialen, voor binnen én buiten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

a3 sticker drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
a3 stickers

Goedkoop A3 stickers laten afdrukken

Het formaat A3 is een veelgekozen formaat. Ook bij de stickers. Met het formaat van 29,7 x 42 cm is de sticker op veel verschillende manieren in te zetten. Geef het raam van uw onderneming een make-over. Of kleed de kinderkamer aan met een leuk ontwerp. U leest het al: geen wonder dat de stickers zo populair zijn. Doordat het product op de ondergrond plakt, kunt u extra lang genieten van de sticker. Wilt u tijdelijk een indoor een sticker gebruiken? De statische sticker is eenvoudig te verwijderen van de ondergrond. En daarna is de sticker gewoon weer opnieuw te gebruiken. Over handig gesproken! Dat allemaal met uw eigen ontwerp. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij drukken het.

Grote stickers plakken

De grote A3 stickers worden los geleverd. Maar hoe kunt u de stickers het beste plakken? Zorg allereerst dat u dit niet alleen doet. Met een extra paar handen gaat het een stuk makkelijker en sneller. Zorg voor een gladde en vetvrije ondergrond. Vervolgens kunt u beginnen met plakken vanuit één zijde of hoek. Vanuit daar kunt u met behulp van een rakel de sticker beetje bij beetje bevestigen.


A3 stickers drukken

Uw grote stickers worden gedrukt op één van onze Durst printers. Naast een eigen maat kunt u ook kiezen om de grote sticker in een eigen contour te laten produceren. En dit alles voor een zeer scherpe prijs en een snelle levertijd. Veel combinaties zijn ook in spoed te bestellen, waarmee u de grote stickers de volgende dag al in huis kunt hebben.

A3 One way vision stickers

One way vision stickers zijn ideaal voor bedrijfspanden en winkelruimtes. De sticker wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Vanaf de buitenzijde is de bedrukking goed zichtbaar, vanaf de binnenkant kunt u er doorheen naar buiten kijken.

De gebruikte inkten zijn UV- en watervast en geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

A3 Quickmount stickers

Quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren van quickmount stickers gaat een stuk eenvoudiger dankzij niet zichtbare, hele kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen onder de sticker tot het verleden. Plakken hoeft ook niet met water en zeep te gebeuren.

Quickmount stickers zijn tijdens het plakken herpositioneerbaar. Dat wil zeggen dat als de sticker niet direct goed hangt hij even weer los kan worden gehaald. De gebruikte inkten zijn UV- en watervast.

Let op: deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

A3 Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

Het materiaal is 0,9 mm dik en wordt rechtstreeks bedrukt met UV inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Meer informatie

A3 Outdoor stickers

Groot formaat outdoor stickers zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Voor outdoor stickers op groot formaat maken we onderscheid tussen basic en premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

Meer informatie

  • Basic outdoor stickers zijn van een monomeer kwaliteit. Monomeer stickers zijn voornamelijk geschikt voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden zal er bij monomeer stickers enige krimp optreden.
  • Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Polymeer stickers zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer stickers, ze krimpen minder en zijn daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Eventueel kunnen we uw outdoor stickers verder afwerken. We kunnen ze voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en afdruk beter beschermd is tegen krassen en beschadigingen. Verder kunnen we een anti-slip laminering aanbrengen op deze stickers.

a3 sticker

Meer stickers

Naast A3 stickers bieden we veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: