0 producten € 0,00
a3 verzenddoos

A3 verzenddoos bedrukken met eigen ontwerp

A3 verzenddoos met logo

Bent u op zoek naar een goede en veilige manier om uw producten te versturen? Dan zijn de voordelige A3 verzenddozen van Reclameland een goede optie! Al uw producten zijn maximaal beschermd in de verzenddoos en u geeft de zending ook nog eens een persoonlijke touch mee. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. De A3 verzenddozen zijn iets groter dan 29,7 x 42 cm en dus geschikt om een product in A3 formaat mee te versturen. De vraag is nu: weet u al wat u op de A3 verzenddoos gaat drukken?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Voordelig A3 verzenddozen bestellen

Bij Reclameland bepaalt u helemaal zelf wat er op de verzenddoos komt te staan. Het kan gaan om een tekst, een afbeelding, een foto of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Een doos met uw logo of bedrijfsnaam zal extra in het oog springen. Daarbij zorgt een bedrukte verzenddoos voor een professionele uitstraling. Het logo wordt binnen het bedrukbare gebied van 40 x 20 centimeter full colour gedrukt. Zo heeft u ruimte genoeg om uw logo opvallend op de verzenddoos te laten drukken.


Onze verzenddozen:


Bedrukte A3 verzenddoos

Voor de verzenddozen gebruiken wij dubbelwandig karton van 2 millimeter dik. Het karton met 2 wanden zorgt voor een optimale bescherming van de inhoud. Zo kunt u uw items zonder zorgen meegeven aan de pakketdienst. Het volledige gerecyclede materiaal heeft de kenmerkende bruine kleur van karton.

Het formaat van de A3 verzenddoos is 42,2 x 29,8 x 5 (B x H x D). Dit formaat maakt dat de verzenddoos met jouw eigen bedrukking geschikt voor het versturen van verschillende producten. Denk aan bijvoorbeeld posters of boeken. Maar ook elektronica en kleding kunnen zonder problemen worden verzonden in deze doos. Is de doos niet helemaal gevuld met jouw product? Zorg dan voor extra opvulling om te voorkomen dat het product gaat schuiven en eventueel beschadigt.Op zoek naar meer verpakkingen?