0 producten € 0,00
gepersonaliseerd drukken

Gepersonaliseerd drukwerk

Op zoek naar gepersonaliseerde flyers, folders of ander drukwerk? Bij ons bestelt u makkelijk en snel verschillende producten voorzien van een personalisatie. Let op: drukwerk personaliseren neemt extra tijd in beslag. Wij rekenen hiervoor 2-3 werkdagen extra bovenop de standaard levertijden.

Welk drukwerk is te personaliseren?

De meeste producten kunnen wij in lage oplage (digitaal drukwerk) personaliseren. Denk aan ansichtkaarten, briefpapier, deurhangers, entreekaarten, flyers en folders. Wilt u drukwerk met een hoge oplage (offset drukwerk) personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Drukwerk personaliseren

Welke gegevens wij op uw gepersonaliseerde bestelling drukken, is helemaal aan u. Zo kunnen we contactgegevens toevoegen, maar ook bijvoorbeeld uw drukwerk voorzien van verschillende teksten per doelgroep. Let op: een personalisatie kan alleen gerealiseerd worden met een Excel-bestand.

Excel-bestand met personalisatiegegevens

Een Excel-bestand bestaat uit kolommen. Wij zien elke kolom als een afzonderlijk tekstveld in het ontwerp. Dit betekent dat als uw Excel-bestand uit 2 kolommen bestaat, wij 2 tekstvelden toevoegen op het drukwerk. Uw Excel-bestand dient uit minimaal 1 kolom te bestaan.

QR code en andere codes op uw drukwerk

Om de unieke codes op uw drukwerk te kunnen genereren, hebben wij een Excel bestand nodig. In dit Excel-bestand met personalisatiegegevens plaatst u de informatie voor de barcodes of QR code in een aparte kolom. Voor de QR codes kan dit bijvoorbeeld een URL of andere gegevens zoals een tekst of nummer zijn.

Bestanden aanleveren

Als u uw bestelling in de winkelwagen heeft geplaatst, vragen wij u de bestanden aan te leveren. Het drukbestand (zonder personalisatie), opgemaakt volgens de werktekening, kunt u eenvoudig via de website aanleveren. De overige bestanden ontvangen we graag per mail. Let op: vermeld in de onderwerpregel altijd uw ordernummer. Bestanden die wij per mail dienen te ontvangen:

  • een voorbeeld van het drukbestand met personalisatiegegevens
  • een Excel-bestand met de personalisatiegegevens, opgeslagen als .csv
  • eventueel codes als losse afbeeldingen, opgeslagen als .png, .jpg of .pdf
  • eventueel fonts die gebruikt mogen worden

Gepersonaliseerd drukwerk verzenden

Gepersonaliseerd drukwerk kunnen wij op 2 manieren verzenden. We verzenden het naar het opgegeven bezorgadres of rechtstreeks naar alle ontvangers. Als we het drukwerk naar verschillende adressen mogen verzenden, mag u hiervoor contact met ons opnemen. U bepaalt namelijk met welk vervoersbedrijf wij uw drukwerk mogen verzenden. Daarnaast kunnen we dan ook meteen een offerte opstellen.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.