0 producten € 0,00

Dibond bedrukken

Wilt u snel en voordelig dibond bedrukken? Dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Te gebruiken voor instore communicatie, gevelreclame of het afdrukken van de mooie foto’s. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en altijd volledig full colour rechtstreeks op het materiaal gedrukt.

Doordat wij al het dibond bedrukken in onze eigen productiehal, vindt u bij ons altijd korte levertijden: 4 werkdagen of 2 werkdagen met spoed.

Nu ook blind op te hangen! Kijk op dibond met blind ophangsysteem.

Start met bestellen »

  • Keuze uit 3 varianten
  • Bestel een eigen formaat
  • Gratis verzending
dibond bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop dibond bedrukken bij Reclameland

Dibond bedrukken is geliefd om verschillende redenen. Zo is het ontzettend sterk en toch niet al te zwaar qua gewicht. Zowel zakelijk als bij particulieren komt u het materiaal zeer regelmatig tegen. Denk bijvoorbeeld aan instore communicatie, reclameborden, presentaties, naambordjes of voor het afdrukken van een foto.

Daarbij is dibond geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Niet alleen het materiaal maar ook de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Dus ook voor langere tijd kan een bedrukte paneel buiten hangen zonder kwaliteit te verliezen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wat is dibond?

Dibond is een materiaalsoort dat bestaat uit drie lagen: een kern van polyethyleen met aan beide zijden een laag aluminium. Bij de standaard variant zijn die buitenste lagen wit en glad met een matte uitstraling. Een bekende variant op het standaard uitvoering is het brushed aluminium. Hierbij heeft één van de toplagen de kenmerkende aluminium uitstraling.

De opties

Hieronder hebben wij de verschillende opties voor dibond printen voor u op een rijtje gezet:

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

dibond 3 mm
3 mm 4317 g/m2 145 x 235 cm

Dibond

dibond 6 mm
6 mm 8160 g/m2 145 x 145 cm

Brushed aluminium

brushed aluminium 3 mm
3 mm 4623 g/m2 145 x 195 cm

Dibond printen met extra afwerking

Met een extra afwerking laat u dibond printen dat extra lang mooi blijft. Dit wordt gedaan met laminaat. Laminaat is een transparante laag die over het drukwerk en materiaal wordt aangebracht. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten: mat of glans. Naast de extra luxe uitstraling biedt deze ook extra bescherming die zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van de afdruk. Zeker wanneer u het dibond buiten wilt ophangen raden wij - indien mogelijk - aan om te kiezen voor een extra afwerking in de vorm van een glans of mat laminaat. Daarnaast helpt het regelmatig schoonmaken ook flink in het mooi houden van de print.

Dibond ophangen

Het ophangen van dibond kan op verschillende manieren. Deze kunt u optioneel bij Reclameland mee bestellen met uw print. Zo kunt u direct na ontvangst uw bestelling ophangen! Hieronder ziet u alle opties en mogelijkheden:

Boorgaten

Laat dibond bedrukken inclusief boorgaten en wij brengen alvast de boorgaten aan in het materiaal. Hierbij heeft u, afhankelijk van het formaat, keuze uit 2, 4 of 8 boorgaten per plaat. Wanneer u kiest voor 2 boorgaten, dan worden deze aangebracht in de bovenste twee hoeken. U hoeft in uw bestand niet aan te geven waar wij moeten boren, dat doen wij voor u.

Diameter boorgat: 5 mm
Randafstand: 20 mm

Ronde hoeken

Ronde hoeken zorgen voor net dat beetje extra uitstraling van het bedrukte dibond. Bij deze optie worden alle vier de hoeken afgerond.

Mogelijke radiussen: 10, 20, 30 en 40 mm

Afstandhouders

De afstandhouders creëren extra diepte doordat er afstand tussen de plaat en de muur zit. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en is één van de populairste manieren om dibond op te hangen.

Diameter boorgat: 8 mm
Afstand tussen plaat en muur: 15 of 19 mm
Beschikbare kleuren: zwart, chroom en satijn

Zuignappen

Met de transparante zuignappen plakt u de afdruk eenvoudig op een raam of een andere gladde ondergrond. Voor grote en dus zwaardere panelen raden wij 4 of 8 stuks aan.

Diameter boorgat: 8 mm
Doorsnede zuignap: 4 cm

Dubbelhaken

Dubbelhaken maken het ophangen aan bijvoorbeeld een plafond of frame eenvoudig. Altijd in combinatie met boorgaten, zodat u de afdruk en dubbelhaken direct in gebruik kunt nemen.

Diameter boorgat: 5 mm
Lengte dubbelhaken: 15, 30, 50 en 75 cm

ophangplaten

Ophangplaten

Het ophangen met onze ophangplaten is als een soort schilderij. Met de sterke lijmlaag wordt de plaat aan de achterkant van het dibond geplakt om vervolgens aan een schroef (meegeleverd) in de muur gehangen te worden. Let goed op het gewicht van de plaat om de juiste grootte te kiezen.

Draaggewicht: t/m 1 kg (4,5 x 4,5 cm), t/m 3 kg (7 x 7 cm), t/m 6 kg (10 x 10 cm) en t/m 8 kg (10 x 20 cm)

Standaard

Voor het staand neerzetten van afdruk kunt u kiezen voor een standaard. Gemaakt van stevig karton en ook nog voorzien van ophangoog. De grootte van de standaard wordt aangepast op de grootte van het dibond.

standaard

Ophangstrips

Ophangen zonder te boren? Dat kan met de ophangstrips van 3M Command. Ook het verwijderen kan zonder resten achter te laten of de ondergrond te beschadigen.

Aantal: 4 x 2 strips (8 in totaal)
Maximale draagkracht: 5,4 kg

Al deze bovenstaande opties worden los van het dibond verstuurd en kunt u na ontvangst zelf bevestigen. Reclameland is hierbij alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print en niet voor het eindgebruik.

Vergelijking van onze plaatmaterialen

We hebben verschillende plaatmaterialen in ons assortiment. Van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foamboard. Ontdek onze 10 materiaalsoorten.

Geschikt voor buiten Max. formaat
Dibond 145 x 235 cm
145 x 195 cm
145 x 145 cm
Foamboard 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Forex 145 x 235 cm
145 x 235 cm
145 x 195 cm
Golfkarton 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Kanaalplaat 100 x 140 cm
Kraftboard 95 x 65 cm
Massief karton 100 x 150 cm
Plexiglas 200 x 145 cm
200 x 145 cm
200 x 145 cm
Re-board 235 x 155 cm
235 x 155 cm
Trespa 145 x 200 cm

Als u kiest voor eigen contour, dan is de maximum breedte en hoogte van de meeste materialen 2 cm kleiner dan genoemd in de tabel.