0 producten € 0,00

Kerstkaarten maken

kerstkaarten maken

Koude decembermaand

Kerst staat weer voor de deur. Een leuke en gezellige periode om door te brengen met uw dierbaren. Genieten van al het heerlijke eten en van elkaars gezelschap. Het is ook de tijd dat er weer massaal kerstkaarten worden verstuurd met een warme kerstgroet in deze koude periode.

Zelf kerstkaarten maken

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerde kerstkaart met dezelfde kwaliteit als de standaard kerstkaarten uit de winkel? Laat nu eenvoudig de mooiste kerstkaarten drukken met uw eigen ontwerp.

Online ontwerptool

De kerstperiode behoeft veel voorbereiding. Gelukkig is kerstkaarten maken bij Reclameland een fluitje van een cent. Lever zelf een ontwerpbestand aan of maak gebruik van onze gratis online ontwerptool. Hiermee kunt u zonder technische kennis de meest fantastische kerstkaarten ontwerpen. U krijgt de ontwerptool te zien na het kiezen van een formaat kerstkaart. Upload afbeeldingen en tekst en laat uw creativiteit de vrije loop. Bent u tevreden met het ontwerp dan klikt u op ‘voorbeeld bekijken’.

Bestellen

Als het voorbeeld volledig naar wens is dan kunt u overgaan tot bestellen. Hiervoor klikt u op ‘goedkeuren en verder’. Vervolgens geeft u aan hoeveel kerstkaarten wij mogen gaan drukken. 25 stuks of 10.000 stuks, bij Reclameland bestelt u het met gemak!

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe te starten met ontwerpen

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van kerstkaarten in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze kerstkaarten via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen' of 'uit ontwerpen kiezen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel kerstkaarten »