0 producten € 0,00
beste canvas

Uw canvas in de hoogste kwaliteit printen bij Reclameland

Een bedrukte canvas zorgt ervoor dat een mooie of bijzondere herinnering u bijblijft. Denk hierbij aan een familiefoto, vakantiekiekje, of foto van uw (oude) huisdier. Uiteraard wilt u dat deze foto zo mooi mogelijk op een canvas afgedrukt wordt én wilt u hier jarenlang van kunnen genieten. Bij Reclameland bent u aan het juiste adres hiervoor, wij zijn dé specialist in het bedrukken van canvassen.

snelle levering

Basic en premium canvas

Kies uit 2 soorten canvasdoeken; de basic of premium canvas. De basic canvas is een stevig canvasdoek van prima kwaliteit dat goed op te spannen is en jarenlang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt op hoge kwaliteit in 4 kleuren. Kleuren en details zijn te beoordelen als ‘zeer goed'.

De premium canvas wordt bedrukt met een 12-kleuren printer met pigment inkt. Dit geeft een haarscherp en zeer kleurrijk resultaat. De details van de bedrukking zijn dan ook gerust ‘uitstekend’ te noemen. Pigment inkt is ook nog eens uv-bestendig, waardoor de bedrukking nog langer meegaat!

milieu

Vakmanschap

Wij produceren alles in eigen huis, zo ook uw canvas. Onze vakmensen, met jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk, zorgen ervoor dat uw canvas pas de deur uitgaat wanneer deze aan onze kwaliteitseisen voldoet.

team

Net dat stapje extra

Reclameland scoort een 9.8 op trustpilot en dat is niet voor niets. Naast de perfecte kwaliteit van ons drukwerk doen wij ook graag dat stapje extra wanneer het op service aankomt. Zo kunnen wij uw foto gratis omzetten naar zwart-wit of sepia. Heeft u op de foto iemand met rode ogen staan? Dit passen wij graag kosteloos voor u aan.

team

Formaat en frame

U bepaalt zelf het formaat van uw canvas. De formaten lopen uiteen van 20 x 20 cm tot 200 x 140 cm. Verder biedt Reclameland verschillende framediktes aan. U kunt kiezen voor een frame van 2 cm en 4 cm dik. De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. In elke hoek wordt een klein extra latje geplaatst waarmee het doek makkelijk strak om het frame gespannen kan worden door deze latjes simpelweg licht aan te tikken. Wist u trouwens dat wij altijd een ophangsysteem aan het frame monteren? Wel zo makkelijk.

Bestel vandaag nog uw foto op canvas en sta versteld van de hoge kwaliteit. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.