0 producten € 0,00

EK 2024: speelschema en drukwerk

Na de wintereditie van het wk in Qatar, waar Nederland het tot de kwartfinale schopte, is het nu weer tijd voor een zomer vol topvoetbal! Kleed je zaak of bedrijf aan en kom direct in de Oranje-stemming. Van bierviltjes tot flyers en van stoepborden tot T-shirts: bij ons vind je het allemaal.

Voor de echte fans is er het EK speelschema 2024 dat je gratis kunt downloaden. Zonder te registeren of je ergens voor aan te melden. Wil je het speelschema fysiek ontvangen? Dan kun je deze downloaden en laten drukken als poster.

Download EK speelschema 2024 (Reclameland stijl) »
Download EK speelschema 2024 (Neutraal): Versie 1 (wit) » Versie 2 (Oranje) » Versie 3 (Oranje) »

EK voetbal bij Reclameland

Nog even en het barst weer los: het EK voetbal in Duitsland. Het land waar we in 1988 al eens Europees Kampioen werden. Gaat het Ronald Koeman lukken er dit jaar een onverslaanbaar team van te maken en voor de eindzege te strijden? Met het drukwerk van Reclameland bij er in ieder geval klaar voor. Kleed je café, restaurant of gewoon je huis om en laat zien dat je achter Oranje staat. Nederland speelt in de groepsfase in ieder geval de volgende wedstrijden:

Zondag 16 juni, 15.00 uur: Polen - NEDERLAND
Vrijdag 21 juni, 21.00 uur: NEDERLAND - Frankrijk
Dinsdag 25 juni, 18.00 uur: NEDERLAND - Oostenrijk

Wil jij op de hoogte zijn van ALLE wedstrijden, niet alleen van het Nederlands Elftal? Met het speelschema voor het EK 2024 (of de neutrale versie) heb je alle wedstrijden handig in één overzicht

Drukwerk bij dé online drukkerij Reclameland

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier.