0 producten € 0,00

Voordelig ronde flyers drukken

A4 flyer maken

Ronde en ovale flyers zijn een fijne afwisseling tussen de standaard papierformaten met rechte hoeken. Bedruk de flyers en geef ze weg op straat, of gebruik ze als informatiekaartje en hang ze aan uw product. Dankzij de keuze uit verschillende materiaalsoorten en formaten zit de perfecte ronde flyer er altijd voor u tussen.

Digitale en offset flyers

Bij Reclameland heeft u de keuze uit twee manieren van drukken: digitaal of offset. Heeft u een grote oplage ronde flyers nodig? Grote oplages ronde flyers worden gedrukt op onze offset drukpersen. Het grote voordeel hiervan is dat verschillende ontwerpen met elkaar gecombineerd worden op een drukplaat, waardoor wij de flyers voor lage prijzen aan kunnen bieden. Bestelt u een kleine(re) oplage ronde of ovale flyers? Dan worden de flyers geprint op onze digitale drukpersen. Hierbij wordt het ontwerp niet gecombineerd met andere bestellingen. Hierdoor kunt u uw eigen aantallen bepalen en kleine oplages bestellen. Wel zo fijn!

Ronde en ovale formaten flyers

Ronde flyers bieden wij niet aan in enkel 1 formaat, u heeft de keuze uit 5 verschillende formaten. In onderstaande tabel vindt u een overzicht met alle beschikbare formaten ronde flyers.

Formaat Werktekening Template
Rond doorsnede 14 cm Rond 14 cm werktekening Rond 14 cm template
Rond doorsnede 9,5 cm Rond 9,5 cm werktekening Rond 9,5 cm template
Rond doorsnede 4,5 cm Rond 4,5 cm werktekening Rond 4,5 cm template
Ovaal 9,5 x 14,5 cm Ovaal 9,5 x 14,5 cm werktekening Ovaal 9,5 x 14,5 cm template
Ovaal 4,8 x 7 cm Ovaal 4,8 x 7 cm werktekening Ovaal 4,8 x 7 cm template

Ronde flyer ontwerpen

U bepaalt zelf wat er op uw ronde of ovale flyers gedrukt wordt. Tijdens het bestelproces levert u namelijk uw eigen drukbestand aan. Het maken van een mooi ontwerp kan via een opmaakprogramma. Voor de afwijkende ronde vormen hebben we templates beschikbaar. Bij het gebruik van de templates hoeft u geen zorgen te maken over de juiste verhoudingen. Beschikt u niet over opmaakprogramma’s? Of vindt u het maken van een flyer maar ingewikkeld? Het ontwerpen van een eigen flyer hoeft niet moeilijk te zijn! In de ontwerptool van Reclameland geeft u eenvoudig vorm aan uw flyer. U upload uw afbeelding, logo of tekst en klaar is uw ontwerp.

Verschillende flyer papiersoorten

Van 80 tot 350 grams, van het populaire 135 grams glans mc tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier, wij hebben het allemaal. Uiteraard kiest u op welk papiersoort wij gaan drukken.

Een groot onderscheid in papier is tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

  • Gestreken papier voelt glad aan.
  • Ongestreken papier voelt ruw aan.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke papiersoorten u kunt kiezen:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Handig om te weten:

  • De meeste klanten kiezen gestreken papier.
  • Offset gedrukt recyclingpapier is ongestreken, dus voelt ruw aan.

Ronde flyer met afwerkingen

Natuurlijk kunnen wij uw bedrukte ronde flyers verder afwerken. Zo kunnen we uw drukwerk enorm laten glanzen met UV lak hoogglans. Tijdens het kiezen van een product, kunt u vele verschillende afwerkmogelijkheden kiezen. We hebben verdere bewerkingen als:

  • UV lak hoogglans aanbrengen, voor zeer opvallende flyers die enorm glanzen.
  • Voorzien van 1 boorgat, met een radius van 5 mm of 8 mm.
  • Flyers bundelen, per 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Ideaal voor verspreiders.