0 producten € 0,00
sponsoring

Sponsorverzoeken aan Reclameland

Regelmatig ontvangen wij het verzoek om het drukwerk voor een evenement, vereniging of activiteit te sponsoren. U kunt zich voorstellen dat het voor ons niet mogelijk is om overal op in te gaan. Daarom hebben wij een sponsorbeleid opgesteld en sponsoren wij elk jaar twee goede doelen. In 2018 sponsoren wij de Urban Heroes Obstacle Run van War Child en het GRID Grafisch Museum Groningen.

Urban Heroes Obstacle Run

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Net zoals ze niet zouden moeten opgroeien met geweld. War Child beschermt oorlogskinderen, biedt psychosociale zorg en onderwijs. Om aandacht te vragen voor urban violence organiseert War Child op zondag 13 mei een Urban Obstacle Run dwars door het stadscentrum van Almere. Reclameland doet met een bedrijfsteam mee aan deze run en haalt hiermee zoveel mogelijk geld op voor kinderen in genadeloze steden. Zo helpen we kinderen die opgroeien met geweld.

GRID Grafisch Museum Groningen

Rond 1900 waren de drukkerijen in de stad Groningen de grootste economische motor van Noord-Nederland. De afgelopen decennia is door een grote automatiseringsslag het grafisch vak enorm veranderd. Bij GRID Grafisch Museum Groningen komt grafisch erfgoed op vele manieren tot leven en kunt u tijdens een bezoek de drukkerij en boekbinderij bekijken of zelf aan de slag gaan. Reclameland is Vriend van GRID waardoor het museum een bijdrage ontvangt om leuke activiteiten en boeiende exposities te organiseren. Wilt u uw bezoek combineren met een bezichtiging bij een drukkerij met automatisering als sleutelwoord? U bent van harte welkom bij Reclameland.

Aanvragen voor sponsoring

Dit jaar richt Reclameland zich volledig op deze partnerships. Als u volgend jaar voor sponsoring in aanmerking wilt komen, verzoeken wij u vriendelijk uw aanvraag in te dienen voor 1 juni. Hierna stellen wij ons budget voor 2019 op en kunnen wij uw aanvraag in overweging nemen. Sponsoraanvragen na 1 juni nemen we niet in behandeling.