0 producten € 0,00
sponsoring

Sponsorverzoeken aan Reclameland

Regelmatig ontvangen wij het verzoek om het drukwerk voor een evenement, vereniging of activiteit te sponsoren. U kunt zich voorstellen dat het voor ons niet mogelijk is om overal op in te gaan. Daarom hebben wij een sponsorbeleid opgesteld en sponsoren wij elk jaar twee goede doelen. In 2018 sponsoren wij de Urban Heroes Obstacle Run van War Child en het GRID Grafisch Museum Groningen.

Urban Heroes Obstacle Run

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Net zoals ze niet zouden moeten opgroeien met geweld. War Child beschermt oorlogskinderen, biedt psychosociale zorg en onderwijs. Om aandacht te vragen voor urban violence organiseert War Child elk jaar een Urban Obstacle Run dwars door het stadscentrum van Almere. Reclameland heeft met een bedrijfsteam meegedaan aan deze run en € 330,- opgehaald voor kinderen in genadeloze steden. Een kleine bijdrage voor kinderen die opgroeien met geweld.

GRID Grafisch Museum Groningen

Rond 1900 waren de drukkerijen in de stad Groningen de grootste economische motor van Noord-Nederland. De afgelopen decennia is door een grote automatiseringsslag het grafisch vak enorm veranderd. Bij GRID Grafisch Museum Groningen komt grafisch erfgoed op vele manieren tot leven en kunt u tijdens een bezoek de drukkerij en boekbinderij bekijken of zelf aan de slag gaan. Reclameland levert een bijdrage waardoor het museum leuke activiteiten en boeiende exposities kan blijven organiseren. Wilt u uw bezoek combineren met een bezichtiging bij een drukkerij met automatisering als sleutelwoord? U bent van harte welkom bij Reclameland.

Aanvragen voor sponsoring

Dit jaar richt Reclameland zich volledig op deze partnerships. Als u volgend jaar voor sponsoring in aanmerking wil komen, verzoeken wij u vriendelijk uw aanvraag in te dienen vanaf 1 januari 2020. Sponsoraanvragen voor die datum nemen we niet in behandeling.

Contact opnemen