0 producten € 0,00
sponsoring

Sponsorverzoeken aan Reclameland

Regelmatig ontvangen wij het verzoek om het drukwerk voor een evenement, vereniging of activiteit te sponsoren. U kunt zich voorstellen dat het voor ons niet mogelijk is om overal op in te gaan. Daarom hebben wij een sponsorbeleid opgesteld en sponsoren wij elk jaar twee goede doelen.

Martin Garrix voor War Child

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Net zoals ze niet zouden moeten opgroeien met geweld. War Child beschermt oorlogskinderen, biedt psychosociale zorg en onderwijs. Om hiervoor aandacht te vragen organiseert War Child dit jaar voor de tweede keer het #garrix4warchild in Paradiso Amsterdam. Reclameland heeft voor dit event al het drukwerk gesponsord wat bij een dergelijk event komt kijken. Denk aan spandoeken, flyers, posters. Je kan het zo gek niet bedenken.

GRID Grafisch Museum Groningen

Rond 1900 waren de drukkerijen in de stad Groningen de grootste economische motor van Noord-Nederland. De afgelopen decennia is door een grote automatiseringsslag het grafisch vak enorm veranderd. Bij GRID Grafisch Museum Groningen komt grafisch erfgoed op vele manieren tot leven en kunt u tijdens een bezoek de drukkerij en boekbinderij bekijken of zelf aan de slag gaan. Reclameland levert een bijdrage waardoor het museum leuke activiteiten en boeiende exposities kan blijven organiseren. Wilt u uw bezoek combineren met een bezichtiging bij een drukkerij met automatisering als sleutelwoord? U bent van harte welkom bij Reclameland.

Aanvragen voor sponsoring

Als u volgend jaar voor sponsoring in aanmerking wil komen, verzoeken wij u vriendelijk uw aanvraag in te dienen voor 31 december 2023. Sponsoraanvragen na die datum nemen we niet in behandeling.

Contact opnemen