0 producten € 0,00

Lichtbakplaten drukken

  • Eigen formaat of contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
lichtbakplaten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope lichtbakplaten drukken

lichtbakplaten drukken

Laat makkelijk en goedkoop uw lichtbakplaten drukken door Reclameland. Onze lichtbakplaten zorgen ervoor dat uw bedrijf of winkel nog meer opvalt tussen de andere bedrijven. Lichtbakplaten trekken niet alleen overdag de aandacht van (potentiële) bezoekers, maar vooral 's avonds is de opdruk van uw logo, foto of bedrijfsnaam extra opvallend! Onze lichtbakplaten zijn gemaakt van opaal plexiglas. Wist u dat wij ook andere soorten plexiglas bedrukken? Kijk maar eens bij foto op glas.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Uw bestelling verzenden wij met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw lichtbakplaat in goede orde op uw adres.

Materiaal

Lichtbakplaten drukken we op opaal plexiglas met een dikte van 5 mm. Dit glas is melkwit en heeft een lichtdoorlatendheid van circa 30%. Plexiglas is vele malen sterker dan normaal glas en is daarom geschikt voor zowel indoor als outdoor. De combinatie van lichtdoorlatendheid, kleur en stevigheid maakt dit materiaal uitermate geschikt om te gebruiken voor lichtreclameobjecten.

Bedrukking

Wij kunnen uw lichtbakplaat op 2 manieren bedrukken, namelijk day and night en 200% full colour. Hieronder staat een omschrijving van de 2 mogelijke bedrukkingen.

Day and night populair

Bij een day and night bedrukking drukken we de plaat met 3 lagen inkt. De bedrukking bestaat uit 2 lagen full colour met daar tussenin een witte inktlaag. Deze manier van bedrukken zorgt ervoor dat uw ontwerp zowel 's avonds (met verlichting) als overdag altijd perfect zichtbaar is. Overdag blijft de print ook zonder verlichting goed zichtbaar.

200% full colour

Bij een 200% full colour bedrukking drukken we uw ontwerp 2 keer full colour op de plaat. De tweede laag zorgt ervoor dat de kleuren helder, duidelijk en mooi blijven wanneer een lichtbron door de plaat heen schijnt. Een bedrukking met een enkele laag geeft namelijk een zeer flets effect. Wij adviseren om alleen te kiezen voor deze bedrukking wanneer de lichtbakplaat altijd verlicht is. Is de plaat onverlicht, dan kunnen de kleuren (te) donker ogen.

Formaat

Lichtbakken zijn er in veel verschillende formaten en vormen. Bij Reclameland houden wij hier rekening mee en daarom kunt u bij ons zelf het eindformaat bepalen voor de lichtbakplaat. Daarnaast kunt u kiezen voor een eigen contour, waarbij wij de plaat in een vorm naar wens frezen. Meer informatie over contoursnijden en het aanleveren van correcte bestanden hiervoor kunt u vinden op onze contoursnijden pagina.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.