0 producten € 0,00

Magazines en brochures drukken en printen

Meer informatie

  • Eigen aantal en formaat 
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
magazines drukken

Goedkope magazines / brochures drukken

magazines drukken

Bij Reclameland drukken wij dagelijks vele magazines en brochures. Met gelijmde rug, nietjes in de rug, een spiraalbinding of losbladig? Wij kunnen het allemaal. En in veel gevallen kunnen we al de volgende dag leveren. Op zoek naar gevouwen brochures? Kijk dan bij onze folders.

Drukwerk van Reclameland is zeer veelzijdig. De magazines en brochures die wij drukken, kunt u dan ook voor veel meer dingen gebruiken. Denk hierbij aan tijdschriften, catalogi en jaarverslagen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

geniete magazines

Geniete magazines

Geniete magazines zijn onze meest bestelde soort magazines. U kunt ze laten afwerken met standaard nietjes of oognieten. Wij plaatsen 2 nietjes in de rug van elke magazine. Ze zijn te bestellen van 8 t/m 60 pagina's, op eigen formaat en met een zelf gekozen aantal.

Meer informatie over onze geniete magazines.

magazines met spiraalbinding

Magazines met spiraalbinding

Voor magazines met spiraalbinding kunt u kiezen uit een grijze, witte of zwarte wire-o. Optioneel kunt u een transparante plastic cover bestellen. Deze plaatsen we dan voor de cover. Deze magazines zijn beschikbaar van 8 t/m 240 pagina's.

Meer informatie over onze magazines met spiraalbinding.

gelijmde magazines

Gelijmde magazines

Ideaal voor als u veel pagina’s binnenwerk heeft, onze lijmgebonden magazines. Ze worden garenloos gelijmd en zijn te bestellen van 40 t/m 400 pagina's. U heeft tijdens het bestellen de keuze uit een soft- of hardcover omslag.

Meer informatie over onze gelijmde magazines.

losbladige magazines

Losbladige magazines

Ook losbladige magazines kunt u bij ons voordelig bestellen. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw multomappen. Zowel op het standaard A4 formaat als op eigen formaat te bestellen. Deze magazines zijn beschikbaar van 8 t/m 400 pagina's.

Meer informatie over onze losbladige magazines.

Belangrijk om te weten bij magazines & brochures drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het magazine is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een magazine van bijvoorbeeld 40 pagina's heeft u dus 36 pagina's binnenwerk.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: