0 producten € 0,00
a5 menukaarten

A5 menukaart drukken en bestellen

Ieder restaurant, café of bar heeft een menukaart. Of het nu een drankkaart is met speciaal biertjes en lekkere wijnen of een overzicht van alle verschillende soorten gerechten: de horeca kan niet zonder. Een menukaart is niet alleen praktisch, maar ook nog eens het visitekaartje voor het bedrijf. Met een A5 menukaart weet u zeker dat u uw gasten op een goede en professionele manier informeert over de verschillende mogelijkheden. Het A5 formaat - 21 x 14,8 cm - is handzaam, maar toch groot genoeg om veel informatie op kwijt te kunnen.

Ongevouwen en gevouwen A5 menukaart

En wat voor soort kaart dat kan worden? Dat is helemaal aan u! Een ongevouwen menukaart A5 is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken als wijnkaart. Heeft u aan twee bedrukte zijden niet genoeg? Wellicht is een gevouwen menukaart dan meer iets voor u. Zo heeft u vier verschillende pagina’s waarop u uw aanbod kunt aanprijzen. Heeft u een heel uitgebreid aanbod of wilt uitgebreid vertellen over wat u te bieden heeft? Een A5 menukaart als magazine bestaat uit meerdere pagina’s. Het aantal pagina’s varieert van 8 tot 80 of zelfs nog meer. Deze boekjes worden afgewerkt met twee nietjes in de rug of met een spiraalbinding. Zo heeft u alle ruimte om de gasten te voorzien van alle informatie en te laten watertanden voor al dat lekkers dat op de kaart staat!

Offset en digitale A5 menukaarten

Bij Reclameland maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Twee van deze druktechnieken die bij de A5 menukaarten worden gebruikt, zijn het offset drukken en digitaal printen. Bij het offset drukken wordt drukwerk gecombineerd gedrukt. Op deze manier kunnen grote oplages efficiënt en voordelig gedrukt worden. Voor de kleine(re) oplages wordt gebruik gemaakt van digitale printers. Deze printers printen iedere opdracht afzonderlijk. Het grote voordeel hiervan is dat er gekozen kan worden voor een eigen aantal. Hierdoor zit u dus niet vast aan vaste oplages.


Menukaart A5 maken en ontwerpen

De A5 menukaarten zijn onder te verdelen in twee verschillende groepen: menukaarten met pagina (gevouwen en ongevouwen) en menukaarten met meerdere pagina’s (afgewerkt met nietjes of spiraalbinding). Maakt u uw ontwerp in een ontwerpprogramma buiten onze website om? Voor beide menukaarten kunt u uw ontwerp - volgens de aanleverspecificaties - opmaken en bij ons aanleveren. Heeft u nog geen ontwerp en geen mogelijkheid om dit via een professioneel opmaakprogramma op te maken? Voor de menukaarten die niet uit één enkele pagina bestaan, kunt u gebruik maken van onze gratis online ontwerptool. In deze tool voegt u eenvoudig zelf logo’s, afbeeldingen en teksten toe om zo uw eigen menukaart te ontwerpen. Het ontwerpen van producten die bestaan uit meerdere pagina’s is in de tool niet mogelijk.