0 producten € 0,00
fijne feestdagen

Reclameland wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Ho Ho Ho: ook bij Reclameland zijn wij allemaal fan van kerst. Eén van de drukste, maar ook gezelligste periodes van het jaar. Ieder jaar zijn wij weer blij dat wij u mogen helpen om de kerst- en nieuwjaarswensen over te brengen. Of juist te zorgen voor extra aankleding op het kantoor of bij u thuis.

Namens iedereen bij Reclameland willen wij u via deze weg dan ook fijne feestdagen wensen en een goed, gezond en vooral succesvol nieuwjaar!

Nog altijd ongekend populair: kerstkaarten drukken

Ieder jaar zien wij dat iedereen massaal eigen kerstkaarten laat drukken. Van zakelijke kaarten tot persoonlijke kaarten: het komt allemaal voorbij. En laten we eerlijk zijn, het krijgen van een unieke kaart blijft natuurlijk het allerleukste. Het is dé manier om relaties, zakelijk of juist persoonlijk, de waardering te geven die ze verdienen. Ons advies: laat een onpersoonlijk mailtje of berichtje links liggen en ga voor een echte kerstkaart. Weet u niet goed welke kerstkaart u wilt bestellen? In dit artikel nemen wij u stap voor stap door het proces heen. Zo weet u zeker dat u volgend jaar de perfect kerstkaart in huis heeft!

Duurzame aankleding in winterse sferen

Kerst en versiering horen bij elkaar. De één heeft een subtiele versiering en de ander pakt het heel uitbundig aan. Maar versieren, dat doen we eigenlijk allemaal wel. Waar de kerstboom nog altijd in vrijwel ieder kantoor of iedere woonkamer staat, zijn er ook wel alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een duurzame kerstboom van re-board. Klein als aankleding op het bureau of juist een levensgrote: een leuk en origineel alternatief voor een echte boom.

Het ideale cadeau voor onder de kerstboom

Het vinden van een geschikt, leuk én origineel cadeau kan een flinke uitdaging zijn. Heb je wel eens aan een persoonlijk (kerst)cadeau gedacht? Met het geven van een vereeuwigd mooi moment krijg je gegarandeerd alleen maar lachende gezichten. Dit gaan van een mooi portret aan de muur gedrukt op canvas of brushed aluminium tot die ene leuke foto op een mok.

Ook voor zakelijke relatiegeschenken zijn de keuzes bijna eindeloos. Een goede fles wijn cadeau doen kan natuurlijk niet zonder een gepersonaliseerde wijnkist. Ook met pennen, tassen, paraplu's zet u uw onderneming eenvoudig in de schijnwerpers. Een mooie manier om iets leuks cadeau te doen en tegelijkertijd toch uzelf laten zien.