0 producten € 0,00

Mondkapjes bedrukken en maken

De mondkapjes zijn uitwasbaar en dus herbruikbaar. Dat maakt deze een stuk duurzamer dan de wegwerpmondkapjes.

 • Met verstelbare koordjes
 • Al vanaf 1 stuk
 • Gratis verzending
mondkapjes bedrukken

Kies een product:

Voordelige mondkapjes drukken

mondkapjes drukken

Met het dragen van een mondkapje geeft u uzelf en anderen in onder andere openbare ruimtes een veilig gevoel. Tijdens het praten en hoesten/niezen komen kleine druppeltjes vrij die door het mondkapje worden opgevangen. De kans om anderen te besmetten wordt hierdoor kleiner. Ook zorgt een mondkapje ervoor dat u minder met uw handen direct aan het gezicht komt, wat weer veiliger voor uzelf is.

Let op: Onze mondkapjes zijn niet-medische mondkapjes en hebben geen CE-keurmerk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Mondkapjes met eigen bedrukking

Het mondkapje is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Als we er één dragen, dan is een mondkapje met een originele eigen bedrukking een stuk leuker. Of het nu uw bedrijfsnaam, een logo of een heel ander onderwerp is: wij drukken het graag voor u. De koordjes van het mondkapje zijn verstelbaar en eenvoudig aan te passen voor maximaal draagcomfort.

Het mondkapjesdoek waar de mondkapjes van gemaakt worden, is wit en bestaat voor 100% uit polyester. Door de samenstelling van de stof blijft het ademen door neus en mond eenvoudig en biedt het toch maximale bescherming. Het mondkapje is te wassen op maximaal 60 graden en kan daarna opnieuw gebruikt worden.

Aan de voorzijde van het mondkapje komt stiklijn op ongeveer 5 mm van de rand. Houd hier rekening mee door extra marge aan te houden als u bijvoorbeeld een logo of tekst aan de rand plaatst.

Algemene informatie mondkapjes

Draagt u het mondkapje niet, dan bewaart u deze het beste in een (afsluitbaar) zakje. Dit geldt voor een schoon mondkapje, maar ook voor een mondkapje dat gedragen is. Door het in een zakje te bewaren is het directe contact met mondkapje minimaal. Haalt u het mondkapje uit het zakje, dan is het belangrijk dat u eerst uw handen goed gewassen heeft. Nadat u het gebruikte mondkapje in het zakje heeft gedaan, wast u uw handen opnieuw.

 • Dit niet-medisch mondkapje mag niet gebruikt worden door kinderen van 3 jaar of jonger wegens verstikkingsgevaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden geadviseerd het mondkapje alleen onder toezicht te dragen.
 • Het dragen van een niet-medisch mondkapje kan een benauwd gevoel geven, zeker in het begin.
 • Let op: het dragen van een mondkapje laat zeker geen zware inspanning toe, bijv. intensief bewegen.
 • Gebruik het niet-medisch mondkapje niet meer als deze beschadigd is (bijv. sluit niet meer aan, is vervormd of versleten).
 • Dit niet-medisch mondkapje is geen medisch hulpmiddel in de zin van Verordening (EU) 2017/745 /Richtlijn 93/42/EEG noch een persoonlijk beschermingsmiddel in de zin van Verordening (EU) 2016/425.

Gebruik bedrukt mondkapje

Om het mondkapje goed te gebruiken, doorloopt u de volgende stappen:

 • Was eerst minimaal 30 seconden uw handen met zeep of desinfectiemiddel
 • Pak het mondkapje bij de twee lussen aan de uiteinden van het mondkapje
 • Plaats het mondkapje over uw mond en trek de lussen achter uw oren
 • Trek het mondkapje voorzichtig over de neus en onder de kin
 • Raak het mondkapje niet of zo min mogelijk aan

Mondkapjes worden gezien als hygiëneproduct en kunnen daarom niet worden geretourneerd.


promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: