0 producten € 0,00

Ansichtkaarten maken

ansichtkaarten maken

Zelf ansichtkaarten maken

Ansichtkaarten zijn zeer geschikt om de ontvanger mee te nemen naar een mooi moment dat u heeft beleefd in uw vakantie. Maar ook voor het sturen van een persoonlijke boodschap kunt u ansichtkaarten uitstekend gebruiken. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies voor ansichtkaarten drukken met uw eigen ontwerp.

Online ontwerptool

Zelf Ansichtkaarten maken en ontwerpen is bij Reclameland heel eenvoudig. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of met onze gratis ontwerptool zelf afbeeldingen en tekst uploaden. Nadat u het formaat van uw ansichtkaart heeft gekozen, komt de online ontwerptool tevoorschijn. Hier uploadt u naar hartenlust afbeeldingen en tekst. Als u tevreden bent met uw ontwerp klikt u simpelweg op ‘voorbeeld bekijken’. Zelf ansichtkaarten ontwerpen was nog nooit zo makkelijk.

Bestellen

Wanneer u klaar ben met het maken van uw ansichtkaart en tevreden bent met uw ontwerp, dan klikt u op ‘goedkeuren en verder’. Vervolgens kunt u het aantal aangeven hoeveel ansichtkaarten u wilt bestellen. Of u nu 10 stuks nodig heeft of 2000. Bij Reclameland kan het allemaal.

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van ansichtkaarten in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze ansichtkaarten via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel ansichtkaarten »