0 producten € 0,00

Visitekaartjes drukken en maken

De mooiste visitekaartjes drukken doet u natuurlijk bij Reclameland. Snel en gemakkelijk bestellen en met €22,95 voor 500 stuks ook nog eens goedkoop. Met de keuze uit vele verschillende papiersoorten vindt u altijd een visitekaartje dat bij u en uw onderneming past. Van grote oplages tot kleine aantallen en van basic tot luxe afwerkingen: bij ons vindt u het allemaal!

Wilt u visitekaartjes maken én extra snel in huis hebben? Met een spoedbestelling wordt uw drukwerk de volgende werkdag al geleverd.

Start met bestellen »

 • Zowel grote als kleine oplages
 • Spoedlevering mogelijk: voor 18.00 uur in spoed besteld, volgende werkdag in huis!
 • Altijd gratis verzending
visitekaartjes drukken

Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop visitekaartjes drukken bij Reclameland

visitekaartjes drukken

Snel, eenvoudig én goedkoop, dat is visitekaartjes drukken bij Reclameland. Met de keuze uit 10 verschillende papiersoorten, verschillende formaten en luxe afwerkingen maakt u bij ons de mooiste visitekaartjes. Of het nu om een grote of juist een kleine oplage gaat: bij ons slaagt u altijd. Stel met een paar muisklikken uw exemplaar samen, kies een oplage en upload of maak een eigen ontwerp. Drukwerk bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Wij drukken de visitekaartjes altijd op basis van uw eigen ontwerp en ook alleen uw eigen ontwerp. Er worden dus geen reclame of andere uitingen op de achterzijde gedrukt.

Naast visitekaartjes maken, kunt u bij Reclameland terecht voor al uw zakelijk drukwerk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Formaat visitekaartje

De meeste visitekaartjes maken wij op het formaat 8,5 x 5,5 cm. Dit visitekaartjes formaat is handzaam, is eenvoudig op te bergen en veel visitekaartjeshouders zijn gericht op deze afmetingen. Doet u veel zaken in Amerika of Canada? Daar is het formaat 9 x 5 cm gangbaar en wellicht een goede optie voor u. Maar ook voor afwijkende formaten kunt u bij ons terecht. Met die optie ‘Eigen maat’ voert u eenvoudig de gewenste afmetingen in en zorgen wij dat het exact op maat gesneden wordt.

Visitekaartjes drukken in bijzondere vormen zorgt voor extra aandacht. Het snijden in zo’n unieke vorm wordt gedaan met een stans. Drukwerk stansen zorgt ervoor dat het nóg persoonlijker wordt en extra opvalt. Benieuwd wat de opties voor u zijn? Neem contact met ons op en wij zoeken het graag voor u uit.

Gevouwen visitekaartjes

U kunt niet alleen standaard visitekaartjes laten drukken, maar ook met een vouw. Deze gevouwen variant is te bestellen met de standaard afmetingen van 8,5 x 5,5 cm. Dit is het gesloten, dichtgevouwen formaat. Dus eigenlijk krijgt u hierbij twee exemplaren naast elkaar, staand of liggend. De volgende vouwwijzen zijn hierbij beschikbaar:

 • Staand 4-zijdig: hierbij komt de vouw over de lange zijde
 • Dwars 4-zijdig: hierbij komt de vouw over de korte zijde

Papiersoorten

Het drukken van een visitekaartje moet zorgen voor een goede en professionele uitstraling van u en het bedrijf waar u voor werkt. Daarom hebben wij de beste en stevigste papiersoorten voor u geselecteerd waar u eenvoudig uit kunt kiezen. Hieronder vindt u een overzicht waarop u uw bedrukte visitekaartjes kunt bestellen en laten printen.

Papiersoort Digitaal Offset PMS Spoed
280 grams linnenpersing
300 grams kraftkarton
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams recyclingpapier PaperWise
300 grams metallic goud / zilver / parelmoer
300 grams biotop
350 grams mat mc
350 grams Tintoretto Gesso

Luxe visitekaartjes met speciale afwerking

Wilt u luxe visitekaartjes laten drukken om nog beter voor de dag te komen? Dan zit u bij Reclameland helemaal goed. Met de speciale afwerkingen als spot UV en foliedruk wordt uw business card nog opvallender en krijgt deze een nog professionelere uitstraling. Wat zijn deze afwerkingen? Beide kaartjes worden allereerst voorzien van een dubbelzijdig, extra stevig en beschrijfbaar laminaat. Kiest u voor spot UV op de visitekaartjes? Dan worden bepaalde, door u gekozen, elementen in uw ontwerp glanzend gemaakt. In combinatie met de extra matte achtergrond, zullen deze elementen er helemaal uitspringen! Een andere optie is foliedruk. Hierbij worden delen in uw ontwerp voorzien van bijvoorbeeld een goudfolie of een koperfolie. Deze folie komt op het drukwerk te liggen en geeft dus ook nog eens een 3D-effect. Wilt u dus extra goed voor de dag komen? Dan zijn de luxe visitekaartjes van Reclameland echt iets voor u!

Zo kiest u niet alleen de mooiste papiersoorten voor visitekaartjes, maar heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende verwerkingen. Hieronder zetten wij alle opties nog eens op een rijtje:

 • Glans laminaat | Glanzende afwerking over de gehele voor- en/of achterzijde.
 • Mat laminaat | Matte afwerking over de gehele voor- en/of achterzijde
 • Spot UV lak | Afwerking waarbij bepaalde elementen in het ontwerp glanzend worden gemaakt. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig mat laminaat (beschrijfbaar).
 • Foliedruk (goud of koper) | Afwerking waarbij bepaalde elementen in het ontwerp worden voorzien van een folie. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig mat laminaat (beschrijfbaar).

Extra afwerkingen

Naast de afwerkingen in het ontwerp zijn er nog een aantal extra afwerking waarmee u de visitekaartjes kunt bestellen. U vindt deze hieronder:

 • Boorgat | Wij brengen een boorgat aan van 5 mm. Deze komt op 8 mm vanaf de rand en kan op verschillende plekken worden aangebracht.
 • Ronde hoeken | Alle vier de hoeken worden afgerond met een radius van 7 mm.

Visitekaartjes laten drukken met korting

Extra goedkoop visitekaartjes maken? Wanneer u kiest voor meerdere ontwerpen, dan krijgt u van ons een mooie korting. Zo laat u voor uzelf en uw collega’s altijd goedkoop nieuwe visitekaartjes drukken. Voor een beurs, een evenement, een open dag of gewoon omdat u nieuwe nodig heeft. U stelt eerst één exemplaar samen om deze vervolgens met meerdere ontwerpen te bestellen. De korting ziet u direct en wordt automatisch meegenomen in uw bestelling.

Digitaal of offset

Hoeveel visitekaartjes u ook wilt laten drukken, bij Reclameland krijgt u altijd het mooiste drukwerk. Wij drukken en printen op twee verschillende manieren. Afhankelijk van de oplage wordt er offset gedrukt of digitaal geprint. Bestelt u een kleine oplage visitekaartjes, bijvoorbeeld 100 stuks, dan worden deze geprint op onze HP Indigo drukpersen. Onze offset Komori drukpersen zijn juist gespecialiseerd in de grote oplages. Zo kunt u tot wel 100.000 visitekaartjes laten drukken. Met het gecombineerd drukken van drukvellen weet u zeker dat u altijd een scherpe prijs betaalt voor de beste visitekaartjes.

visitekaartjes doosje

Opbergdoosje bij digitale druk

Worden uw visitekaartjes gedrukt op één van onze digitale drukpersen? Dan ontvangt u gratis een kartonnen opbergdoosje. Handig, want hierin bewaart u uw nieuwe kaartjes netjes en blijven ze langer mooi.

Voor onderweg of wanneer u bijvoorbeeld op een beurs staat, is onze visitekaartjeshouder een goede optie. Door de stevige behuizing blijft het drukwerk altijd netjes en kunt u altijd uw gegevens uitwisselen.

Full colour of PMS visitekaartjes

Er zijn twee kleursysteem waarmee wij uw visitekaartjes drukken: full colour en PMS. Hierbij is full colour (4/0 voor enkelzijdige druk en 4/4 voor dubbelzijdig) de populairste en meest gekozen optie. PMS werkt met unieke codes waardoor de kleuren van het drukwerk altijd hetzelfde zullen zijn. Naast de standaard PMS kleuren, zijn er ook speciale kleuren zoals goud, zilver, metallic en fluor. Heeft u één van deze kleuren in uw ontwerp? Neem dan contact met ons op, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen.

Visitekaartjes maken met een eigen ontwerp

Bij Reclameland kan iedereen snel en eenvoudig visitekaartjes maken, ook als u geen grafische kennis heeft. Zo bestelt u visitekaartjes:

 1. Stel u uw visitekaartje samen aan de hand van de verschillende opties, zoals het formaat, het materiaal en de afwerking.
 2. Klik op de prijs achter de oplage die u wilt laten drukken en onder de gewenste levertijd. Hierna kunt u eventuele optionele extra opties selecteren.
 3. Plaats het product in het winkelwagentje en upload of maak uw eigen ontwerp.

Heeft u een drukklaar bestand voor het drukken van uw visitekaartjes? Dan kan deze eenvoudig geüpload worden. Maak uw ontwerp altijd op aan de hand van onze werktekening en/of template. Op die manier weet u zeker dat u met de juiste maten en marges werkt.

Wilt u zelf een ontwerp voor uw visitekaartjes maken? Dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Voeg zelf teksten, afbeeldingen, logo’s en foto's en maak zo uw eigen ontwerp en laat het visitekaartje drukken zoals u dat wilt.

Veelgestelde vragen over visitekaartjes
De kosten van visitekaartjes zijn o.a. afhankelijk van het gewenste aantal. 500 visitekaartjes kunnen al besteld worden vanaf € 22,95 inclusief verzending. Hoe hoger de oplage, des te goedkoper de visitekaartjes per stuk worden.
Een visitekaartje is een kaartje met contactgegevens dat meestal overhandigd wordt aan (zakelijke) relaties.
Het standaard formaat voor visitekaartjes is 5,5 x 8,5 cm. Het is ook mogelijk om een eigen formaat in te voeren.
De standaard levertijd van visitekaartjes is 4 werkdagen. Visitekaartjes kunnen ook in spoed besteld worden. In dat geval geldt: vandaag besteld is morgen in huis.
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Business kaartjes drukken? Dan kiest u voor de professionele drukkerij Reclameland! Daarnaast bieden we veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden naar een nieuwe 'look & feel'. Kies bijvoorbeeld voor huisstijl drukwerk zoals: